tiistai 3. helmikuuta 2009

Tämän piti olla...

Basic Greyn #20 haaste kortti, mutta ei sitte olekaan, kun tuli pieni mittavirhe papereiden kanssa eikä teksti sopinutkaan siihen kohtaan mihin piti. No laitanpa sen kuitenkin tänne esille.
Laskeskelin juuri myös tammikuun korttisaldon ja sehän oli jopa 40, ainakin julkaistujen osalta. Ei taidakkaan olla pöllömpi idea ottaa osaa Jehkottaren haasteeseen kortti päivässä.
Eli mukana ollaan. Nyt pitää vain sitten tsempata!

Well I almost made it, but my text didn't fit there where it should to be. In my card I have used papers from Basic Grey paperpad Sugared.Korttipäivässä 42/365

Leimat korteiksi 17

14 kommenttia:

 1. Ihana kortti - upea leimakuva värityksineen ja kauniit koristeet. Niin eikä kannata stressata, vaikka välillä olisi vauhdista jäljessä - sitten taas jossain hetkessä on aikaa tehdä enempi ja edellä!! Oma saldo oli 44 tammikuulle, mutta helmikuu vielä 0 :D

  VastaaPoista
 2. Voi kun hauska ja hyvät maanläheiset värit omaava kokonaisuus:) Erityismaininta leimakuvan värityksestä, se on huippuhienoa työtä! Rekvisiitta ympärillä on IHQ, sitä ei olis edes tarvinnut erikseen mainita:)

  VastaaPoista
 3. toi leimakuva on niin ihana!
  upeasti valittu koristeet ja paperit ovat just passelit tähän korttiin!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti jälleen kerran! Saanko kysyä sinulta ja muiltakin, jotka tätä lukee, että mitä teette kaikille niille korteille, joita tehtailette? Kun sullakin nyt tulee sit kortti päivässä? Saatko paljon tilauksia, vai myykö joku liike korttejasi? Kyllähän noilla varmaan kysyntää riittää? Mulla on joitain ihmisiä, jotka tasaisin väliajoin tilaavat läjän kortteja johonkin tarkoitukseen ja sillä lailla saan pidettyä omat nurkat vähän tyhjempinä. Sitähän hukkuisi kortteihin, jos tekisi niitä vain omiksi tarpeiksi.

  VastaaPoista
 5. Kyllä niistä on pikkuhiöjaa päässyt eroon ja kaverien kaverit tietävät jo mistä kysyä ensin =)

  VastaaPoista
 6. Sait minulta tunnustuksen,käys katsomassa!

  VastaaPoista
 7. Kylläpä on kaunis kortti! Pidän valitsemistasi väreistä todella paljon. Ja kauniisti olet värittänyt tuon kuvan. Upea kertakaikkiaan :)

  VastaaPoista
 8. Gorgeous card and wonderful colours. The image is delightful and so beautifully coloured. I love your flowers = they are stunning.
  Thanks for joining us at Basic Grey - hugs Heather xx

  VastaaPoista
 9. Oh this is gorgeous, fab papers and love the cute image.

  VastaaPoista
 10. Oh this is so cute! Great image and papers! xx

  VastaaPoista
 11. Love that cute image :o)

  Hugs
  Tracey
  x

  VastaaPoista
 12. Wonderful card Kirsikka! The image is fantastic and love your take on the sketch. Gorgeous flowers and Great papers too!
  Thanks for joining us at Basic Grey challenges this week.
  HuGs Kim :D

  VastaaPoista
 13. A fabulous card Kirsikka! I love the cute image and your gorgeous colouring. Wonderful details with the pretty flowers and ribbon. Chris x

  VastaaPoista

Kiitos, kun kurkkasit jätit kommentin, niitähän on aina niin mukava lueskella.
Paas poiketen uudelleenkin =)

Kirsikka