sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Muutama kortti TEHNYT APRIS

Tämän kortin olen tehnyt jo aiemmin. Sen saa veljen nuorimmainen. Leimakuva leimattu Rauman leimailutilaisuudessa 17.2, valitettavasti en vaan muista keneltä sitä lainasin.
Hankin myös tuon Fastenater-lelun ja tässä yhtenä päivänä sain idean sen käyttöön ja pitihän sitä kokeilla.
Eli taustapaperin kulmiin niitit ja niitä apuna käyttäen nauhan pujotus kortin kehykseksi.
Leimakuvat saatu kaverilta, samalta kaverilta vaihdossa tyttövauvalle-kortin taustapaperi. Poikavauvakorttiin leimailin ainoalla kiemura leimasimellani sinisiä koukeroita.4 kommenttia:

 1. Kivoja kortteja oletkin saanut aikaiseksi!
  Kun näitä kortteja jo näin alkaa putkahdella, eikös olisi aika jo oman blogin pystyttäminen =D

  Sitähän me kaikki jo odotamme....

  VastaaPoista
 2. Voi kun olet ollut taas ahkerana:) Ihania kortteja! Juu, ei muuta kuin oma blogi pystyyn, ja jätähän minullekin blogiini kommenttiin/sähköpostiin osoite, niin pääsen käymään kylässä!!

  VastaaPoista
 3. Kyllähän se oma blogi olisi ihan kiva...mutta osaisinko sitä sitten käyttää ja miten mahtais aika riittää. Käyköhän tässä "painostuksessa" niin, että joutuu taas pyörtämään päätöksen EI KOSKAAN =)

  VastaaPoista
 4. Mulla ainakin kävi... Mun ystäväni alkoi pitämään blogia(päiväkirja-tyylistä), ja antoi mulle sinne salasanan, ja kävin aina välillä vierailemassa siellä. Ajattelin aina, että mä en TODELLAKAAN itse ala mitään blogia pitämään, mutta juu, tässä nyt ollaan, yli vuosi jo omaa blogia aika aktiivisesti pitäneenä, eikä loppua näy:) Eipähän tämä yhtään sen enempää aikaa vie kuin sille antaa:) Ja aika yksinkertaista tämä kyllä on.. Kun mäkin pärjään, niin osaat kyllä säkin:) Jos innostut vuodatukseen, niin jelppaan kyllä! Olen kyllä itsekin luonut jo Bloggeriin blogin, mutta se on vasta luotu, joten siitä en tiedä vielä kovin paljoa. Kivan sivupohjan kyllä sinne osasin jo asentaa:) Jatkoa odotellessa.. :) :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kurkkasit jätit kommentin, niitähän on aina niin mukava lueskella.
Paas poiketen uudelleenkin =)

Kirsikka