sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

APUUUVA!!!!

Tekisi mieli oikein julkisesti päästellä ärräpäitä =(
Sain Cuttlebug laitteeni rikki!!!!
Ihan siis totaalisesti.
Aina ei kannattaisi ihan kaikkea testailla... liian paksua siis yrititin läpi... höh!!!
Nyt olisin hyviä vinkkejä vailla.... jos laitetta ei saa hitsattua...
Voisitteko opastaa big shot laitteen kanssa. Eli toimiiko siinä esim. Cuttlebugin kohokuviointi taskut, entä Spelbinderssin stanssit????
Sinellissä olis vaihtoehtona vielä Sizzix leikkuri, mutta pystyykö se edellämainittuihin...
Pitää vissiin hankkia uusi vehje, mutta mikä????
Antakaa nyt ihmeessä jotain kommenttia omista kokemuksistanne. Kaikki negatiiviset ja positiiviset ovat tervetulleita =)

7 kommenttia:

 1. No voi surku! Varmaan ilmankaan ei tule toimeen kun tuollaiseen on tottunut!! Pitääpä varoa ettei laita liian paksua sinne,joskus kun tulee voimalla väännettyä ja pelottaa ,kestääkö kone!!

  VastaaPoista
 2. Voi surkeus, kyllä varmasti harmittaa. Mulla on Bigshot ja tuntuu toimivan ihan kaikki stanssit ja kohokuviointitaskut. Soveltamalla löytää sopivan käyttötavan. Mulla on Sizzixin, Cuttlebugin, Spellbindersin ja Quickitsin stansseja ja ne kaikki on toimineet, kohokuviointiin on vaan cuttlebugin stansseja ja hyvin on mennayt. Sizzixistä en osaa sanoa mitään. Bigshotissa ainoa miinus on ollut se koko...

  VastaaPoista
 3. Samat stanssit käy molempiin laitteisiin.

  Laitoitko Cuttikseen sitä paksua mattoa kun hajosi? Itse en suosittele sitä käytettäväksi. Se on kyllä sellainen matto, että en sitä itse käyttäisi.... Sen kanssa ainakin saa olla TOOOOSSSIIII varovainen. Itse olen jättänyt sen suosiolla käyttämättä.

  VastaaPoista
 4. Laiton ohuen mustan maton, ´mutta en tiedä mille laitteelle se on tarkoitettu. Pitää seuraavalla kerralla olla varovaisempi =(

  VastaaPoista
 5. Bigshot on isompi kuin Cuttlebug, siis jo pelkästään sen takia, ettei mene kasaan, mutta sen leikkuu alue on 5mm leveämpi.
  Samat stanssithan niihin käy, tuohon Sizzixi original leikkuriin ei käy kaikki stamssit esim bigzit eivät mahdu leveytensä takia ja se ei leikkaa rullaleikkurille tarkoitettuja stansseja, kuten useimpia kiekuroita. Bigshotissa on mukana kirjanen, jossa on kuvalliset ohjeet kaikkien stanssien käytölle. Itse olen siis Bigshotin kannalla ehdottomasti, mutta tämä on makuasia, josta ei sovi kiistellä.

  VastaaPoista
 6. Todella harmittavaa! Itse joskus kanssa pelkään, että mistä jos.... Osaisikohan sitä tulla toimeen ilman tätä vempainta.

  VastaaPoista
 7. Joko tilasit jonkin vempaimen - itsellä ei vielä mitään, mutta etsinnässä se kaikkein kattavin ja helppokäyttöinen ja ja ja....ja mihin tulee jo mukaan jotain ja ja...eli Bigshotia on kovasti suositeltu, mutta mistä tilais...

  VastaaPoista

Kiitos, kun kurkkasit jätit kommentin, niitähän on aina niin mukava lueskella.
Paas poiketen uudelleenkin =)

Kirsikka