tiistai 28. huhtikuuta 2009

Nimpparikortti


Tälläinen tuli sitten viikonlopuksi väännettyä meidän pikku vesselille, jolla oli nimpparit lauantaina. Joku pilvi teema taisi jäädä päälle, kun tähänkin korttiin niitä sulloin =)
Leikkasin paksummasta kartongista pilviä ja laitoin ne taustakartongin kanssa Cuttiksen läpi oikeanlaista kumimattoa käyttäen.... hih. Hioin sinistä pinnasta pois, jotta näkyisivät ehkä vähän paremmin. Ja pilviä koristeiksi yläkulmaan.
Tein kortin Saronin luonnoksesta.
Nyt ois siis mun molemmat kortit Saronin ja mun luonnosten vaihdosta valmiina, joten eikös pian heitetä uudet kehiin, vai missäs jamassa sinun on Saron ? =)
KP 110

6 kommenttia:

 1. tosi makee idea toi pilvien teko! ja tämä on niin kaunis ja hieno kortti!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva kortti pikkuvesselille :)

  Ja tuo pilvien tekotapa on mainio!
  Saahan ideaa joskus lainata, jos tulee pilville tarvetta? :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kortti pikku vesselille:)
  Sulla se riittää noita hauskoja ideoita kortteihin, kuten juuri noi pilvet:) Ps. En ole vielä öljyä testannut, mutta joko tänään tai huomenna vuorossa.

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti! Ja tuo leima on veikeä:) Kiitos leimakuvista, ne tuli eilen. Kotihommat jäi vähän vähiin eilen, kun piti heti alkaa värittämään kuvia:D

  VastaaPoista
 5. Moi! Kiva kortti, pirteä :) Mun piti kanssa tehdä teidän luonnosten mukaan kortit mutten taida ehtiä..

  VastaaPoista
 6. Valmiina ovat, joten nyt uusien pohjien kimppuun.. tai siis varmaan joskus ens viikolla, kaiketi täytyy keskittyä kodin siivoukseen ym välillä:) Ihanan kortin olet tehnyt "pikku-pärrääjälle", traktorikortti on hänelle ihan omiaan:) Pikaista paranemista!!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kurkkasit jätit kommentin, niitähän on aina niin mukava lueskella.
Paas poiketen uudelleenkin =)

Kirsikka