perjantai 5. kesäkuuta 2009

40000

Hupsista!!!
Ihan itse bongasin tuon 40000 luvun. Kylläpäs on mahtava määrä vierailijoita siitä lähtien kunnes aloitin bloggailun ja KIITOS siitä Teille kaikille ihanille blogituttavilleni, jotka jaksatte antaa palautetta korteistani. Ilman teitä tämä juttu olisi jo varmaan lopahtanut aikoja sitten.
Odotellaan vielä tuota maagista 50000 etappia ja silloin vasta pistän jotain arvontaa pystyyn.
Itselläni jotenkin on nyt jumissa vähän bloggailu=(
Ja kun tuo pienempi vesseli on aikasta meneväistä tyyppiä ja välillä päikkäritkin ovat sellaista tahtojen taistelua, ettei edes silloin pääse oman askartelupöydän ääreen rentoutumaan. Joten askartelemaan pääsen vasta lasten yöunille päästyä ja sitähän hetkeä ei pitäisi "pilata" netissä istumalla, paitsi jos nyt jostain jotain kiva shoppailtavaa löytyisi =)

5 kommenttia:

 1. Onnea kävijämäärän johdosta! En kyllä yhtään ihmettele tuota määrää, koska olet niin taitava korttientekijä, että mielelläänhän täällä käy katselemassa:)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut suuresta kävijämäärästä!
  Vakiokierrokseeni kuuluu blogisi, mutta liian harvoin tulee kommentoitua kivan näköisiä korttejasi.
  Ei ole liialti pienten lasten äideillä sitä omaa aikaa, että aika hyvin olet ehtinyt bloggaillakin korttien teon lisäksi :)

  VastaaPoista
 3. Joo,onnea munkin puolestani tasaluvulle.En yhtään ihmettele tuota,sen verran taitoa sulta löytyy!!Samoin minä vilasen tätä harva se päivä,mutta kommentit jää turhan vähiin.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kurkkasit jätit kommentin, niitähän on aina niin mukava lueskella.
Paas poiketen uudelleenkin =)

Kirsikka