lauantai 3. lokakuuta 2009

Reissussa...

... oli jälleen oíkein mukava matka Seinäjoelle käsityömessuille. Ainakin kun oli taas niin loistavaa matkaseuraa !!! Kiitos teille Tintti, Terhi, Maila ja Piparminttu sekä muut matkalla olijat ja eteenkin IIISO KIIITOS matkan järjestäjälle LIISALLE!!!
Vaikka pohjanmaalle suunnistimmekin niin eipä yhtään puukotusta sattunut, mutta melkein pari vakavaa puikotusta =D
Matkalta lähti mukaan muutama leimasin, ihania papereita, muutama lävistin, timantteja, kukkia ja synttärilahja isälleni.
Muutama uusi ideakin löytyi ja siksi pitikin ostaa puualusta jolla saa näppärästi tehtyä lankakukkia. Niistä pitäisi korttikin blogiin tehdä ja Piparmintun blogissa kannattaa kanssa käydä kurkkaamassa, josko siellä olisi myös valmiina lankakukka kortti.
Yksi onnellinen kanssamatkustaja löysi itsestään eläinaktivistin ja päätti pelastaa yhden iiihanan pupun roikkumasta niskastaan myyntikojusta. (käsinukke)
Toivottavasti "Alpakka" on tykännyt uudesta kamustaan =)
Päätimme myös aloittaa pienimuotoisen kuntoilun, ettemme ihan aina askartelutuolilla istuskele vaan hommaamme hyppynarut.... joku olikin jo tähänkin lajiin tutustunut... =)
No kukin pitäkööt omana tietonaan kuka miten hyppelee ja missä....
Kovasti niitä uusilla ideoilla höystettyjä kynttiläkutsuja odotellen....varmasti tekevät adventtikynttilät kauppansa =D

1 kommentti:

  1. Kirsi....mä en ala!!!! No, okei. Jänis voi hyvin ja on jo tutustunut muihin asukkaisiin. Alpakasta en nyt sen enempää kommentoi, mutta onhan nuo pitkäkaulaiset kaverit ihan kivoja...;) Ja kynttilät ja varsinkin adventtisellaiset on vallan mainioita valon tuojia :) Hyppis odottelee vielä korkkausta, täytyy varmaan siltä yhdeltä hurjalta kysellä lisävinkkejä asian tiimoilta....eli siis iso kiitos aivan mahtavan hauskasta reissusta...tosin mehän ei koskaan tylsiä reissuja tehdäkään....

    VastaaPoista

Kiitos, kun kurkkasit jätit kommentin, niitähän on aina niin mukava lueskella.
Paas poiketen uudelleenkin =)

Kirsikka