keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Magnoliasta???

Te, jotka olette tilanneet Magnolian seuraavan klubipaketin, eli keväisen sellaisen, kuten myös minä. Oletteko huomanneet onko se jo veloitettu tililtä. Mulla ei ainakaan näy vielä veloitusta =(
Onkohan tilaukseni onnistunut ollenkaan vai ovatkohan he taas siirtyneet vanhaan tapaan eli veloittavat setin vasta vähän ennen paketin toimitusta?
Laitoin sinne postiakin, mutta kuten arvasin, en ole saanut mitään vastausta.
Onko teiltä jo veloitettu???

EDIT: Olen kyllä jo monta settiä tilannut ja kaikki ovat kyllä tulleet perille. Nyt on siis ennakkotilausten aika ja postittavat sitten kaikki samaan aikaan. Ensimmäisiä settejä tilatessani kortiltani veloitettiin vähän ennen kuin toimitukset alkoivat. Pari viimeistä settiä veloitettiin heti, mutta kun nyt ei veloitettu heti niin vähän huolestuin. Sain kyllä kanssa tilausvahvistuksen. Vahvistuksessa on linkki Track order status, jossa mulla näkyi, että odottaa pankin vahvistusta ja ei lähetetty.
Kyllä taidan uskoa, että tulevat kyllä sieltä, kunhan vain on lähetyksen aika, NO PANIC!


6 kommenttia:

 1. Moi, on veloitettu mutta pakettia ei ole näkynyt... eikä ole myöskään kyselyihin vastattu. hieman potuttaa...

  VastaaPoista
 2. Heippa.
  Tilailin paketin kanssa eikä ole vielä minunkaan tiliä verotettu...sain kuitenkin sähköpostiin tilausvahvistuksen tilatessa. oottelen jo niin kovasti uusia magnolioita! =)

  VastaaPoista
 3. Minä ensi kertaa uskaltauduin tilaamaan, tiliä ei ole veloitettu, mutta tilausvahvistus tuli minullekin melko pian tilauksen tekemisen jälkeen.. Malttamattomana odottelen täällä... Vielä tosin pieni epäilyksen siemen itää, onnistuinkohan kuitenkaan toimimaan oikein.. :(

  VastaaPoista
 4. Tilasin 11 päivää sitten (eka kerta tästä firmasta)ja maksoin Visalla. Välittömästi sen jälkeen tuli automaatttinen tilausvahvistus sähköpostiin, mutta mitään muuta ei kuulu. Eilen laitoi sähköpostia menemään, mutta vielä eivät ole vastanneet. Onko kukaan löytänyt Magnolian sivuilta kohtaa, mistä voisi seurata oman tilauksen etenemistä? Ei vaikuta hyvältä tavalta tehdä bisnestä tämä heidän tapansa.

  VastaaPoista
 5. Tilasin ensimmäistä kertaa ihan tammikuun alussa ja tilausvahvistus tuli sähköpostiin, mutta ei ainakaan masteri-laskulla näkynyt vielä veloitettuna. Jännittää siis täälläkin, että kuinka käy :)

  VastaaPoista
 6. Itse tilasin viimepaketin, vahvistuksen sain heti mutta koskaan ei mennyt tililtä, enkä myöskään saanut pakettia. Aina ennen on toiminut hyvin. Eivät ole vieläkään vastanneet kyselyyn. Joten voi olla että postia ei kuuluu jos rahat ei lähde tililtä...

  VastaaPoista

Kiitos, kun kurkkasit jätit kommentin, niitähän on aina niin mukava lueskella.
Paas poiketen uudelleenkin =)

Kirsikka