maanantai 9. elokuuta 2010

Kortti lauantai

Vielä ehtii mukaan!!!

Maaseudullakin tapahtuu... Ilona Deco järjestää Korttilauantain la 28.8.-10 Klo 10-16 Gasthaus MatinLiisassa, Kullaalla.

Päivän aikana askarrellaan kortteja erilaisilla tekniikoilla, skräpätä voi toki myös. Vasta-alkajille opetetaan erilaisten laitteiden käyttöä mm. Guttlebugin. Laitteita voi vapaasti käyttää päivän aikana. Voit ottaa mukaasi myös omia tarvikkeitasi. Paikanpäällä on askartelutarvikkeiden myyntiä. Liisan Puodista on mukana Liisa Mattila, joka on "tuhattaituri" korttien ja monen muunkin askartelun tekijänä sekä Ilona Decolla on myyntipöytä.

Gasthaus MatinLiisa on laajalti tunnettu hyvistä pizzoistaan sekä riistaruuistaan. Paikkana Gasthaus on tunnelmallinen ja välitön. Meillä on yksityiskäytössä melkein koko Gasthaus.

Korttilauantain osallistumismaksu on 20€. Siihen sisältyy neuvot,ohjeet sekä laitteiden käyttö. Pizza, kolmella oma valintaisella täytteellä,ruokajuomana vesi ja kahvi kastamisen kera.

Ilmoittautumiset viim. 15.8.-10 mennessä Ilona Decon s-postiin info@ilonadeco.fi ja saat osallistumismaksun maksutiedot paluuviestissä. Huom! 40 nopeinta mahtuu mukaan! Tulosta maksukuitti ja ota mukaasi tullessasi paikanpäälle. Näin suljetaan pois sekaannukset.

Tervetuloa mukaan!


-Anne-


Ilona Decoon pääsee ostoksille myös TÄÄLLÄ!!!


1 kommentti:

  1. Oispa houkuttelevaa, mutta ei kerkiä ja matkaakin on...
    kiitos paljon toimituksesta, ilmoittelen niistä toisista leimasimista, kunhan kerkeän...

    VastaaPoista

Kiitos, kun kurkkasit jätit kommentin, niitähän on aina niin mukava lueskella.
Paas poiketen uudelleenkin =)

Kirsikka