lauantai 5. helmikuuta 2011

No tulihan se sieltä....

Arvonta on nyt suoritettu ja tässä tulos

Random Integer Generator


Here are your random numbers:

9

 Timestamp: 2011-03-01 21:21:13 UTC

Laskujeni mukaan randomi suosi siis

SKRÄPIÄ !!!!
Siis aivan käsittämätöntä, että blogissani on poikennut jo yli

100000
kävijää, jei !!!

Kiitos siitä teille kaikille poikenneille =)

Eikös nyt kuulukin jonkinlainen Namu laittaa kiertoon....
Tässä vasta esimakua namusta, säkkiin sopii vielä kaikenlaista muutakin =)
Nyt säkissä, leimasimia, tarroja, koristeita, nauhoja, niittejä yms...


Edit: sama pää kesät ja talvet....  
Arvontaan voi osallistua 28.2.2011 asti


Monesti osallistumiseksi pyydetään tekemään jotain, mutta tähän pääsee mukaan jättämällä kommentti, paitsi toivoisin kyllä että laittaisitte kuvan tai linkin johonkin kätevään säilytys systeemiin , jos olette keksineet jonkinlaisen tai törmänneet sellaiseen nettimaailmassa.

Otin kuvan omasta tekeleestäni, jonkinlaisesta oskarin oksasta =)
Eli olen pätkinyt verhokiskoa sopiviksi pätkiksi, kiinnittänyt kiskon löysästi vain toisesta päästä hyllyn alapuolelle niin että "oksia" voi käännellä. Nauhat kiepille, kiepin ympäri paperisoiro ja verhonipsulla kiinni. AVOT siinähän ne ovat heti saatavilla eikä laatikon alimmaisena.


90 kommenttia:

 1. ONNEAONNEAONNEA aivan tuhannesti :)
  Mihinkähän asti namunen on tarjonnassa? Laitoin namusesi sivupalkkiini.
  Hienon oskarin oksan olet tehnyt. Näyttää hyvin toimivalta.

  VastaaPoista
 2. Hurjan isot onnittelut 6 numeroisesta luvusta. Säilytys systeemit on pahasti vielä hakusessa, joten sellaisesta ei nyt ole vinkkiä laittaa. Esittelemäsi idea vaikuttaa mielenkiintoiselta.

  VastaaPoista
 3. Ilman vinkkiä tahtoisin mukaan arvontaan minäkin :):)
  Onnittelut suuresta kävijämäärästä!

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti haluan mukaan arvontaan. =) Oikein paljon onnea suurelle kävijämäärällesi, täältä löytääkin aina kaikkea ihanaa ja kaunista katseltavaa =) En tiedä onko tämä ihan varsinainen säilytysvinkki, mutta vinkki kuitenkin jos värittää musteilla (täyttöpulloilla) eikä halua/jaksa pitää niitä pulloja aina esillä... =) Linkkinä toimii nimeni.

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea suuresta kävijämäärästä! Minulla itsellänikin on nuo säilytys systeemit vielä hakusessa. Mutta laitetaan nyt kuitenkin yksi, joka löytyy itseltäni ja on kyllä hyväksi todettu! Tosin tämä on nyt hieman isompi säilytysratkaisu! http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40196241

  VastaaPoista
 6. Mukaan haluan minäkin! Onnea melkoisen kookkaasta kävijämäärästä! :) Jotain blogia lukiessani törmäsin vinkkiin laittaa kortteihin tulevat paperikukat pilttipurkkeihin väreittäin - ajattelin tätä kokeilla itsekkin. Muuten käytän säilytyksessä paljon dvd-laatikoita, niihin mahtuu monensorttista tavaraa. Nauhoille en ole keksinyt vielä mitään järkevää paikkaa...

  VastaaPoista
 7. Heissan!ja Onnea kyllä miekii useasti sivuillasi vierailen mutten aina kommentoi. Miulla tuo työtila vielä olohuoneen nurkassa ja säilytysideoita etsiskelen,mutta tälläsen tein ja nyt ei kuvaa kun oon pikkasen hiljaksiin ollut äidin kuoleman jälkeen.
  Mutta siis ostin Anttilasta läpinäkyviä cd_telineitä irroitin hyllyn osat varovasti ja poistin cd:n lukituksen takaa painoin levyt yhteen ja jatkoin näin kooten aluksi kaksi hyllykköä.Näin Promarkkerit sopivat sisään täydellisesti ovat vaakatasossa kuten ne säilytetään.Ja kukkaleikkurilla tarrapaperista kukkia jotka väritin ja liimasin päihin.
  Helppokäyttöinen värit hyvin esillä .

  VastaaPoista
 8. Hei ja onnittelut1
  Itselläni ei oikeastaan ole mitään mainittavaa systeemiä-kaikki on aika suloisessa sekamelskassa..toisinaan yritän järjestellä...mutta pian taas kotoinen kaaos--
  http://pipaiita.blogspot.com/2011/01/leimat-jarjestyksessa.html
  tuossa linkissä silmä lepää ja kateus nostaa päätään--

  VastaaPoista
 9. Hurjan paljon onnea suuresta kävijämäärästä! Mitään ideaa ei ole heittää, mulla on askartelunurkkaus vasta tekovaiheessa ja haeskelen hyviä ratkaisumalleja,mutta tänne tulen pyörähtämään pian uudestaan sillä jo nyt olen saanut monta hyvää niksiä tavaroiden säilyttämiseen!!

  Aurinkoista keväänodotusta ;D

  -Skräpi-

  VastaaPoista
 10. Onnittelut kävijämäärästä!
  Yksi hyväksi havaitsemani tuote on smartstoren läpinäkyvät muovilaatikot. On eri kokoisia ja läpinäkyvyytensä ansiosta näet suoraan, että onko esim. nauhoja tai kukkia tms.
  Mukaan arvontaan ja askarteluintoa sinulle!

  VastaaPoista
 11. Onnea kävijämäärästä :)
  nyt ei irtoa kyllä vinkkejä sitten millään, mutta josko silti pääsen mukaan arvontaan :)

  VastaaPoista
 12. Huikea kävijämäärä, onnittelut.
  Itselläni tilanpuutteen vuoksi kaikki askartelu yms. kamat on missä sattuu, joten niitä ideoita kurkin täältä kanssa.
  Pääsenkö silti arvontaan?

  VastaaPoista
 13. Onnea hurjasta kävijämäärästä!
  Mäkin tahdon mukaan arvontaan...Minullakin on nuo säilytysjärjestelmät vähän hakusessa, mutta muovilaatikoita minulla on monenlaisia ja kenkälaatikot yms. pikkulaatikot hyötykäytän.
  Mukavaa keväänodotusta ja nähdään korttitalkoissa!

  VastaaPoista
 14. Suuri määrä on vierailijoita sivuillasi piipahtanut ja tiedän kyllä miksi :) Paljon Onnea!!!!

  VastaaPoista
 15. Onnittelut mahtavasta kävijämäärästä ja vielä mahtavammasta blogista! Teet tosi upeita kortteja! Säilytysvinkkini ovat aika alkeellisia, käytössä isännän entinen työkalupakki ja vino pino neliskanttisia muovisisa jäätelörasioita, menevät kätevästi päällekkäin ja vievät vähän tilaa kaapissani.

  VastaaPoista
 16. Onnittelut! Täällä on niin mukava vierailla :)
  Voi kun olisinkin keksinyt jonkin hyvän säulytyts-systeemin, näissä tiloissa vaan kaikki tungetaan samaan kaappiin ja toivotaan että jotain löytyykin tarvittaessa.

  VastaaPoista
 17. Kunnioitettavan paljon kävijöitä hienossa blogissasi. Paljon onnea!

  VastaaPoista
 18. Onnittelut bloginpitäjälle,täällä on aina kiva piipahtaa katsomassa kauniita aikaansaannoksiasi.
  Mulla kaikki tavarat ihanassa sekamelskassa ja jos järjestelee kovin,niin en sitte löydä mitään.

  VastaaPoista
 19. Onnea ihanalle blogillesi. Arvontaan tahdon minäkin.

  VastaaPoista
 20. Onneksi olkoon!!
  Arvonnassa mukana minäkin :)

  VastaaPoista
 21. Onnea kävijämäärästä!
  Minä haluaisin tällaisen laajenevan säilytystelineen tarroille http://www.wildaboutscrap.com.au/store/index.php?main_page=product_info&cPath=545&products_id=2616
  Niitä oli hetki jossakin suomalaisessakin kaupassa, mutta menivät nopeasti. Sen siitä saa kun jää arpomaan...

  VastaaPoista
 22. Onnea onnea, ei ihme, että 100 000 täynnä- korttisi ovat upeita.
  Tässä linkki promarkkereiden säilytyksestä, rasia on nyt täynnä. Se on hankittu Ikeasta ja tussien päissä on jokaisen tussin omalla värillä väritetyt väritarrat.

  http://2.bp.blogspot.com/_MamR8ZaNPM0/THY-Gxxu22I/AAAAAAAAB4Q/OBk9diqfGzQ/s1600/teline+001.JPG

  VastaaPoista
 23. Onneksi olkoon suuresta kävijämäärästä.
  Yhdyn edellisiin kommentteihin, joissa ei ihmetellä kävijöiden suurta määrää, korttisi on todella kauniita ja värimaailma niissä silmiähivelevä =)!
  Arvonnassa mukana =).

  VastaaPoista
 24. Huimasti on kävijöitä käynyt sivuillasi!
  Hmmm.. säilytysmenetelmistä. Noh, itsellä on aika alkutaipaleella harrastus. Juuri sain vasta vallattua kotoa oman nurkkauksen askartelukäyttöön. Mutta sen verran säilytyssysteemejäkin on tullut, että ainakin nyt leimat olen saanut sellaisiin läpinäkyviin leimalootiin järjestettyä. Ostin myös läpinäkyviä säilytyslootia, joihin olen tunkenut tavaraa aiheen mukaan: yhdessä paperit, toisessa teippejä ym, jne. Eiköhän se pöytäjärjestys siitä pikkuhiljaa muokkaannu.

  -Hanna- (hansu_ko@hotmail.com)

  VastaaPoista
 25. Säilytyssysteemit ovat itselläkin vielä hakusessa. Arvontaan tietenkin mukaan.

  VastaaPoista
 26. Onnea huikeasta kävijämäärästä, vaikka ei se mikään ihme ole, niin hienoja korttisi ovat.
  Valitettavasti ei minullakaan ole mitään säilytysvinkkiä antaa.

  VastaaPoista
 27. Onnea, Kirsikka! Samaten kärsin säilytysongelmista - askartelutarvikeita saa järjestää järjestämästä päästyään :D Onnea kuitenkin KOMEISTA luvuista! Ja namunen näyttää suhteellisen herkulliselta ;)

  VastaaPoista
 28. Onneksi olkoon! Samaa linjaa jatkan kuten monet muut, omaa hyvää ratkaisuani olen vasta etsimässä. Omat tavarani ovat olleet kaikennäköisissä pikku laatikoissa, mitä on kertynyt, mutta nyt matskua on tullut enemmän eikä vanha järjestys tunnu toimivan ollenkaan. Mukaan arvontaan! :)

  VastaaPoista
 29. Onnea! Omat säilytyskeinot ovat hankalasti laatikoissa koska tilaa kämpässä on niin vähän. Kuitenkin tykkään kieputtaa pitsit ja nauhat rullalle ja sitten nipasuttaa kiinni pyykkipojalla =)

  VastaaPoista
 30. Onnitteluni!
  Herkkunamua tarjolla... haluan mukaan arvontaan!!!

  VastaaPoista
 31. Onnea huikeasta kävijämäärästä!! :) Mukaan palkinnon metrsästyksen. Mitään huikeaa säilytysniksiä ei nyt mieleeni tule - omatkin tavarat kaipaisivat järjestäjää. ;)

  VastaaPoista
 32. ONNEA suuresta suosiosta ;) Tällä sivulla onkin ihana aina iltaisin pyörähtää.. Vinkkejä ei ikävä kyllä ole (itsekin niitä vailla;) ) mutta tahdon osallistua namuun, josko onni suosii...

  VastaaPoista
 33. Onnea "kypsille kymmenille" - eikun .....
  En ihmettele yhtään kävijämäärääsi, sinulla on niin valtavan hienoja tuotoksia täällä!

  Vinkit on hakusalla itselläkin, mutta bulgarian jogurttipurkit olen tuunannut uusiokäyttöön eli eri väriset kukat on kippoloissa, en tiedä, onko se kovin kätevää, vastikään sen tein, mutta onpahan uusiokäyttöä kuitenkin - tuunaaminen niihin vielä kesken eli päällystys....

  Onni suosii rohkeaa, joten kilpaan mukaan!
  Kivaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 34. Mahottomasti onnea mahtavasta määrästä!
  Mullakaan ei vinkkiä säilytykseen ole, yritän itsekin juuri parhaillaan löytää hyviä ratkaisuja, jotta joskus löytyisi tuo keittiönpöytä taas muuhun tarkoitukseen kun askartelutavaroiden säilytykseen ;D

  VastaaPoista
 35. En ihmettele ollenkaan suurta kävijämäärää, sen verran hieno blogi sinulla on? Aivan ihania kortteja! Tässä linkkivinkki säilytysratkaisuun Tämän tapaisen haluaisin itselleni, olisi aika kätevä.

  VastaaPoista
 36. onnittelut! valitan etten keksi sinulle hyvää ideaa, itselläni on myös askartelutila suunnitteilla mutten ole jaksanut vielä ryhtyä tuumasta toimeen...

  VastaaPoista
 37. Onnittelut kävijämäärästä! Muutenkin tykkään seurata tekemisiäsi. Kauniita kortteja teet!

  Blogissani on pari säilytys ideaa: http://rauhalankorttipaja.vuodatus.net/blog/category/S%C3%A4ilytysratkaisut

  Stanssien säilytysidean olen youtubesta löytänyt.

  VastaaPoista
 38. Onnea blogillesi ja tietenkin myös sinulle :)
  arvonnassa mukana minäkin... :)

  VastaaPoista
 39. Osallistuisin myös arvontaan!
  Valitettavasti vinkkejä ei ole jaettavaksi, koko ajan kyllä etsin kaikenlaisia ratkaisuja askartelukamojen säilytykseen....

  VastaaPoista
 40. Runsaat onnittelut ja kiitokset myös. Postausten teossa on oma hommansa... Mitä tulee säilytykseen, niin toimistokalusteet on aika hyviä, jos on tilaa. Minulla on papereita riippukansioissa ja lomakekaapissa hyllyt saa vedettyä ulos. Niitä voi saada käytettynä (hyvällä tuurilla) suht edullisestikin. Suurin ongelma on yleensä se, että kamat ei pysy järjestyksessä omilla paikoillaan, vaan ovat röykkiönä pöydällä :-( Luomisen ilo on kuitenkin tärkeintä - eikö niin. Ja tahtoo olla arvonnassa mukana kans!

  VastaaPoista
 41. Onnea blogisi kävijämäärästä! Lähden minäkin koittamaan onneani ;)
  Löysin Biltemasta muovisen "säilytystornin" (ruuveille ym. tarkoitettu) elikä siinä on pieniä muovilaatikoita 30 kpl sekä hieman isompia 9 kpl. Kaikista parasta on se että laatikoista näkee läpi mitä sisällä on :) Papereita, niitä pienempiä, säilytän muovitaskuissa kansioissa väreittäin lajiteltuna. Silput ovat isossa laakeassa korissa, kannellisissa laatikoissa lävistäjät ym. suojassa pölyltä.

  VastaaPoista
 42. Paljon onnea blogillesi mahtavasta kävijämäärästä. Minäkin usein vierailen täällä vaikka en paljon kommentoi.
  Valitettavasti mitään vinkkejä en voi sinulle antaa, sillä omat tavarani mahtuvat yhteen laatikkoon, kortteilu on ihan alussa.
  Mukaan arvontaan minäkin haluaisin :)
  Maarit

  VastaaPoista
 43. Onneksi olkoon! Käyn monesti lukemassa sivujasi, upeat ovat.

  -Mira

  VastaaPoista
 44. Onnittelut huikeasta kävijämäärästä! En voi kyll antaa mitään säilytysvinkkejä kun kaikki korttitarvikkeet laatikoissa :(

  VastaaPoista
 45. Vau! Onnea hurjasta kävijämäärästä.
  Hiljaista on tälläkin vinkkirintamalla... Täällä minun huoneessani on täysi kaaos, ainakin vielä... ;)

  VastaaPoista
 46. Hurjasti onnea hurjasta kävijämäärästä:)

  VastaaPoista
 47. Onnea käviämäärästä ja kiitos ihanista insporaatioista kortteihin. Mulla ei just mitään ehkä askarteluun niinkään liittyvää ideaa ole mut tein aika kivan korutelineen..miks ei vois vaik narutelineenä käyttää. Linkissä lisää kuvia http://essi38.blogspot.com/2010/11/smycken-som-antligen-hittat-hem.html

  VastaaPoista
 48. Mukana minäkin :) tietysti.

  Itselläni on lähellä sellaineen pikkuinen varastokauppa josta olen ostanut pikkurahalla ihan kivoja juttuja säilytykseen , heillä ei ole nettimyyntiä, mutta omani voin kuvata jossain vaiheessa ja laittaa bogiini.

  Kevään odotusterkuin.

  VastaaPoista
 49. Onnittelut huimasta kävijämäärästä. Mukana bloginamun arvonnassa.

  VastaaPoista
 50. Mun säilytysratkaisuni on niin onnettomia, ettei niitä kannattais edes mainostaa.Kenkälaatikot ja kaapit koluttava ellen jätä osaa tavaroista pakkasen päälle lojumaan...
  Mutta osallistun joka tapaiksessa arvontaan. =)

  VastaaPoista
 51. Hurjasti onnesta hurjasta kävijämäärästä :) Omat säilytyssysteemini kuvasin juuri blogiini.

  VastaaPoista
 52. Minäkin mielin mukaan arvontaan: Täällä silloin tällöin poikkean katselemassa. Mietinnän alla on nuo signeeraus leimasimet että minkä niistä valkkaan. Ja nyt oman askarteluhuoneen saatuani odotan innolla kaikenlaisia vihjeitä tavaroiden säilömiseen.

  VastaaPoista
 53. Onnea kävijämäärästä! Upeita ovat korttisi!

  VastaaPoista
 54. Onnea mahtavasta kävijämäärästä! Arvontaan osallistuisin minäkin, säilytysratkaisua tosin ei ole tarjota.

  VastaaPoista
 55. Onnea kävijämäärästä :)

  Nauhat mulla on mielestäni hyvin järjestyksessä. Ostin Ikeasta halpoja kannellisia laatikoita http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/80098583 ja niihin tein pahvista laput, joiden ympäri nauhoja kiersin. Eriväriset nauhat ovat oman värisessä laatikossa. Kasautuvat helposti päällekkäin. Mulla ei ole kovin paljon nauhoja, joten tuo sopi hyvin mun käyttöön.

  VastaaPoista
 56. Onnea kovasti! Pian huomaat, että ykkösen perässä on jo kuusi nollaa =) Niin upea ja "antoisa" blogi sinulla on.
  Oma säilytyssysteemiratkaisu alkoi tyttären roskiin heittämästä CD-säilytyskansiosta; leimat hyvässä tallessa auringolta suojassa (näin harrastuksen alkuvaiheessa kun pärjäsi vielä muutamalla kausileimalla...) Muoviset, pienet, läpinäkyvät ja kasattavat laatikot on ollut hyvä ratkaisu kaappisäilytyksessä. Ei liikaa tavaraa yhdessä laatikossa ja näkee suurin piirtein sisällönkin. Nykyisin miehen peltiset sikarilaatikot kierrätetään kaikkien pienten korttiaskartelutarvikesälän säilytykseen, mm. paperikukkien ja heteiden. On tukeva materiaali ja pinota voi kymmeniä päällekkäin.

  VastaaPoista
 57. Onnittelut myös täältäkin päin!
  Omat jutut on hajallaan.
  Olen kuitenkin Ikean laatikoihin keränyt aika paljon tavaraa, tietenkin omiin ryhmiin. Koska laatikot on kirkkaita, joten näkee heti mitä niissä on.

  VastaaPoista
 58. Onnittelut mahtavasta kävijämäärästä!
  Komppaan useita edellisiä kommentoijia siinä, että sulla on aivan mahdottoman upeita kortteja ja siinä, että oma säilytyssysteemi on vielä kovin hakusassa :) Paikallisesta kaupasta sain kasan läpinäkyviä karkkilootia. Niihin on kiva laittaa väreittäin kukkia yms.

  VastaaPoista
 59. Onnittelut kovasti! Hieno säilytyssysteemi!!

  Linkitin arvontasi! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 60. Huh. Onhan noita kävijöitä näköjään tullut, Onnittelut siitä! :)
  Itse säilyttelen romppeitani erilaisissa "sängynaluslaatikoissa".. Ainoa vaan, että ei ne laatikot minnekään sängyn alle mahdu, mutta gerbiilihyllystä vapautui vastikään yksi hylly, ni sielä sitten. Kätevästi käsillä olohuoneessa.
  Säilytysideat ois minullekin tervetulleita, kyrsii nimittäin aina nostella kaikki laatikot sieltä hyllyltä pois, jotta pääsee alimmaiseen käsiksi. Laatikoitakin alkaa olemaan jo sen verran, että yksi hylly ei siihen riitä.

  VastaaPoista
 61. Mukana arvonnassa.
  Säilytys on aina ongelmallista, olet keksinyt hienon laitoksen:)

  VastaaPoista
 62. Onnea! Osallistuisin arvontaan :) Omat tavarat lojuvat yleensä sikin sokin laatikoissa ja kaapeissa, ehkä pitäisi keksiä parempi säilytystapa :)

  VastaaPoista
 63. Kiva arvonta! Laitoin blogiini linkin!

  VastaaPoista
 64. Onnea huimasta kävijämäärästä.
  Minulla on Ikeasta ostettuja cd-levylaatikoita, joissa on nimikyltti. Yritän sitten saada laitettua kaikki tavarat takaisin omiin laatikoihinsa vaihtelevalla menestyksellä. Tuo oskarinoksa on mainio!

  VastaaPoista
 65. Onnea suuresta kävijämäärästä!! Omat tavarat säilytän Ikean Samla-laatikoissa, joissa textit kyjessä mitä laatikko sisältää (vaikka laatikothan ovat läpinäkyviä). Sopiva säilytyssysteemi mun tavaroille, kuhan muistaa laittaa tavarat oikeisiin laatikkoihin :)
  -LauraK-

  VastaaPoista
 66. Onnea kävijämäärästä!Mukana arvonnassa.Itsekkin etsin aina uusia ratkaisuja tavaroiden säilytykseen.Tällä hetkellä meillä on tavaroita erikokoisissa ja näköisissä koreissa.

  VastaaPoista
 67. Onneksi piipahdin pitkästä aikaa blogeja selailemassa ja löysin arvontasi. Arvonnassa siis mukana, mutta valitettavasti ole vinkkiä antaa. Täytyykin selailla löytyiskö tästä pitkästä kommenttiketjusta mitään mulle sopivaa säilytysratkaisua. Syy tähän "blogikiertueeseen" on, että lähes kolmen kuukauden kortteilun "burn out" katkesi tänään kahden tilauskortin tekoon. Eikä ollut ollenkaan paha "nakki". Vois tehä muutaman lisää ;) Onnea huikeasta kävijämäärästä!

  VastaaPoista
 68. yhdellä arvalla mukana. äitiyspakkaus on kätevä tapa säilyttää..:) samoin seinälle kiinnitetty tanko, jossa riippuu pieniä "kuppeja".

  .riikka.

  VastaaPoista
 69. Hello!
  Great giveaway! I linked it on sidebar
  http://hlora.blogspot.com/
  I am so happy to find this blog and I'm a follower! Thanks for the chance to win!
  Hugs. Hlora. xxx

  VastaaPoista
 70. Voi jukra kuinka upea namunen jaossa. Minä jaan tällaisen ihan pikku vinkin, kun minulla nuo musteidenlevittäjien tyynyt tahtovat aina mennä hukkaan tai sekaisin..

  VastaaPoista
 71. Yhdellä arvalla mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 72. Onnea oikein kovasti! Mitään kuvaaminulla ei ole linkittää, mutta itse olen käyttänyt niitä rasioita, joissa on niitä tops pumpulipuikkoja pikkusälän säilytyksessä. Ja arvonttaan yritän tietty myös päästä mukaan :)

  VastaaPoista
 73. Onnea suuresta kävijämäärästä!
  Vinkkejä ei ole antaa - itsekkin aina uusia vinkkejä etsimässä;) Jospa silti pääsee arvontaan mukaan...
  Laitan sivupalkkiin mainoksen.

  VastaaPoista
 74. Eksyin tänne ihan sattumalta. Kiva blogi sinulla. Haluaisin myös mukaan arvontaan.

  VastaaPoista
 75. Mukana arvonnassa.
  Säilytysratkaisua ei itsellänikään ole sinulle tarjota, kun ne ovat itselläkin hakusessa.

  -Tiqqqu

  VastaaPoista
 76. Voisinkin olla mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 77. Mukana arvonnassa, totta kai :) tosin säilytysvinkkejä ei ole jakaa, ikävä kyllä. Mulla on omatkin tykötarpeet pitkin kämppää miljoonassa eri laatikossa...

  VastaaPoista
 78. Mukaan arvontaan säntään minäkin. Hienoja säilytysideoita löytyy tuolta uudesta askartelutila blogista:-)

  VastaaPoista
 79. Melkoinen määrä kävijöitä :) Arvontaan tahtoisin osallistua minäkin...

  VastaaPoista
 80. Onnittelut suuresta kävijämäärästä. Täällä on aina mukava vierailla ja odottaa mitähän se Kirsikka on taas keksinyt... Olen mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 81. ONNEA Blogittarelle ja Blogille runsaslukuisesta lukijakunnasta :) Enkä yhtään kyllä ihmettele sillä sivusi ovat kauniitja runsaat. Tässä Pyytämäsi idean poikanen säilytykseen olin kurkkaavinani ettei ole vielä ehdotettu. Ja ennen linkkiä vielä sanon että tämä on Unelmani siitä säilytyksestä jonka itse joskus haluaisin kun saan sen unelmien askarteluhuoneen. Eli The Work Boxin linkki on tässä >>> http://theoriginalscrapbox.com/

  VastaaPoista
 82. OIKEIN PALJON ONNEA !
  MINULLA IHAN PÄÄ TYHJÄÄ TÄYNNÄ, JOTEN MITÄÄN VINKKIÄ EI OO...
  ARVONTAAN TAHTOO SILTI MUKAAN !!

  VastaaPoista
 83. Onnea, ja mukana arvonnassa, vaikkei tietoakaan säilytysideoista :/

  VastaaPoista
 84. Hienoja lukuja laskurisi paukuttaa, ja aivan mahtava säilytyssysteemi! Omat romppeet ovat aika hujan hajan kenkälaatikoissa, leimat ovat pienessä ikean lokerikossa hyvin löydettävissä, mutta muuten... Askartelisikohan sitä enemmän jos kaikki olisi helposti saatavilla tai jotain...

  VastaaPoista
 85. Mukaan tähän. Mitään vinkkiä en osaa antaa mutta tuo esittelemäsi vaikuttaa kätevältä!

  VastaaPoista
 86. Arvontaan osallistun. Valitettavasti hyvät säilytys systeemit on aikalailla hukassa, ehkä jonain päivänä...

  VastaaPoista
 87. Haluan myös mukaan arvontaan. Mitään vinkkejä en nyt tässä keksi.

  VastaaPoista
 88. toivottavasti vielä ehdin osallistua arvontaan

  VastaaPoista

Kiitos, kun kurkkasit jätit kommentin, niitähän on aina niin mukava lueskella.
Paas poiketen uudelleenkin =)

Kirsikka