tiistai 2. elokuuta 2011

Kuulumisia ja uusi vintage haaste

Heippa taas pitkästä aikaa...
Viimeisestä postauksesta onkin jo melkein pari kuukautta aikaa...
Koko kesälomakin meni ihan hujauksessa, rakennuksella puurtaen. Vihdoin alkaa olla jotain jo melkein valmista. Poikien huoneet kaappeja ja listoja vailla ja sitten saakin jo verhot ripustaa ikkunaan ja marssia huonekalukauppaan koulupöytä ostoksille. Tosiaan, esikoinen aloittaa ensiviikolla koulun. Äkkiä se aika menee, mutta minähän en vanhene...

No niin ja sitten uutteen haasteeseen...
Saronin patistelemana, siirsin vihdoin kuvat taas kamerasta koneelle, että voisin osallistua tähän uuteen haasteeseen eli it's all about vintageAivan mahtavat palkinnot tarjolla ja ajattelin minäkin koittaa onneani =)

Vintage kuvia ois kyllä muutamia tuossa hankittua, mutta kun tuo aika on ollut rajallista niin en ole niitä vielä ehtinyt/uskaltanut käyttää, joten osallistuisin tällä Art Impressionille tekemälläni kortilla haasteeseen.
Ja käykäähän kurkkimassa myös Artin blogissa.  Mukavia askarteluhetkiä kaikille ja jahka tuo uusi askarteluhuoneeni on valmis niin eiköhän sitten taas löydy aikaakin postailla blogiinikin jotain.

21 kommenttia:

 1. Ompa kauniisti yhdistetty nää leimasimet.Kaunis ja harmooninen kortti.Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kortti!!! Onneksi patistelin, saatiin taas kertakaikkisen upeaa silmänruokaa nähtäville!! Kiitos osallistumisesta vintage-haasteeseen!!

  VastaaPoista
 3. tyylikäs ja upea kortti, jossa vähäeleisesti kaikki on paikallaan...

  VastaaPoista
 4. Thanks for joining us at It's all about the Vintage
  Elma

  VastaaPoista
 5. Tyylikäs kortti! Minulle tämä vintage on aivan tuntematon juttu, kaksi korttia olen tehnyt vanhoista kiiltokuvista ja vanhasta pitsistä jo vuosia sitten...

  Olen blogissasi vieraillut kyllä harva se päivä, mutta aikoihin ei ole onnistunut kommentointi, kun kone tai linjat on pitkään temppuillut.

  Nyt vasta pääsin omaankin blogiin kirjoittamaan pitkästä aikaa. Olen kyllä voinut kirjoittaa, mutta julkaisu ei ole jostain syystä onnistunut. Nyt vaihdoin Explorerin Google Chromeksi, niin johan julkaisukin onnistui :)

  Kortteja on tullut värkkäiltyä kymmeniä ja kymmeniä kesän aikana, mutta ei ole ollut kameraa, millä kuvata. Tähän tulee onneksi korjaus heti, kun saan kameran, ehkä jo ensi viikolla. Aloitan heti korttien kuvauksen ja blogiini laittamisen, joten tervetuloa vastavierailulle!

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömän ihana, kaunis kokonaisuus kauniissa väreissä.

  VastaaPoista
 7. Tunnelmallinen ja kaunis kortti. Pidän erityisesti kortin kerroksellisuudesta ja ruskeasta värimaailmasta :) Kiva että olet mukana haasteessa.

  VastaaPoista
 8. Ihastuttava. niin kaunis ja tunnelmallinen.
  Tää kyllä tykkää :)

  VastaaPoista
 9. Erittäin tyylikäs ja upeaa vintagea!!

  VastaaPoista
 10. Tässä on tyyliä ja kauneutta vaikka muille jakaa! Tykkään:)

  VastaaPoista
 11. UPEA kortti!!! todella tyylikäs!! =)

  VastaaPoista
 12. Tää on kyllä ihan mielettömän upea. Itse en vielä osaa oikein näitä vintagejuttuja tehä, mutta yritän oppia koko ajan. Siksi onkin kiva nähdä, millaisia muut tekevät:D

  VastaaPoista
 13. Aivan ihana, tykkään väreistä ja kukista kovasti :)
  Kiitos kun osallistuit ensimmäiseen Vintage-haasteeseemme.

  VastaaPoista
 14. Nyt olen minäkin viimein saanut kameran ja alan harjoitella kuvaamaan korttejani ja laitella niistä kuvia sitten blogiini. Muuan kuva siellä jo onkin, joten tervetuloa katsomaan ja kommentoimaan :)

  VastaaPoista
 15. Aivan upea, tunnelmallinen kortti!

  VastaaPoista
 16. Mielettömän tyylikäs ja kaunis kortti, tykkään savyistä ja ihanat leimat- kaunista!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kurkkasit jätit kommentin, niitähän on aina niin mukava lueskella.
Paas poiketen uudelleenkin =)

Kirsikka