maanantai 5. tammikuuta 2009

Ota haaste vastaan!!!!

Nostin tätä hiukan ylemmäs, jos vaikka löytyisi vielä mukaan lähtijöitä...
Leimasimia on kertynyt aikasta paljon omiin varastoihini ja muutama on vielä tulossakin =), mutta en todellakaan ole läheskään kaikista saanut edes korttia aikaiseksi...
Joten nyt ajattelin ottaa itseäni niskasta kiinni ja valmistaa jokaisesta omistamastani leimasta ainakin yhden kortin.
Haluaisin siis haastaa myös teidät talkoisiin siellä omissa askartelunurkkauksissanne, ettei tämä tuntuisi liian tylsältä.
Vai pystyvätkö kaikki jo toteamaan, että on jo tehnyt kaikista leimoista kortin????
No tiedän, että ainakin pari "tyyppiä" ovat lupautuneet omaan urakkaansa =)
Eikun toimeksi ja kortteja vain blogeihin ihailtavaksi =)
Jokainen voi tahoillaan tehdä kortteja ihan omaa tahtia, mutta sovitaan vaikka että katsellaan tilannetta vuoden 2009 loputtua, ovatko tavoitteet saavutettu!
Bloggerissa on ainakin hyviä nuo tunnisteet ja olenkin jo lisäänyt itselleni uuden tunnisteen eli LEIMAT KORTEIKSI!!!!

29 kommenttia:

 1. Kiva idea!
  Pitää yrittää osallistua tähän.

  VastaaPoista
 2. Aion ottaa osaa tähän. Toivottavasti onnistutaan!!!

  VastaaPoista
 3. Mää lähen myöskin mukaan tähän, edellisen kerran multa jäi yritys kesken :D Mutta parempi onni tällä kertaa ja onhan niitä leimasimiakin taas lisää tullut hommattua. Pitääkin lähteä päivittämään leimasin osio blogiin :)

  VastaaPoista
 4. No jopas on idea! Mutta ei ollenkaan huono. Minulle tehtävä on melkolailla helppo tässä vaiheessa, koska en vielä hirveän montaa leimasinta omista. Tosin ehdin joulun pyhinä leimoja tilaamaan jo lisääkin. ;)

  Ilman muuta ilmottaudun mukaan. Onneksi aikataulu on väljä.

  VastaaPoista
 5. Täällä yksi "tyyppi" ilmottautuu, ja eiköhän se vaan ole otettava itseään niskasta kiinni, ja alettava suunnitella kortteja. Tämähän oli ihan selkeä homma, että ensi vuonna se alkaa, ja pianhan se ensi vuosi jo onkin...hitsi, muutama uusi leimasin matkalla...

  VastaaPoista
 6. Minäkin yritän tarttua haasteeseen. Paljon on leimoja joista en ole yhtään korttia tehnyt ja lisääkin on tulossa. Mutta yritetään :)

  VastaaPoista
 7. Toinenkin "tyyppi" ilmottautuu ihan näin virallisesti:) Huh, mutta on meillä "työsaraa", mutta kylläkin mukavaa sellaista!! Parin päivän kuluttua alkaa!!! Ja Kirsikka, käys aamulla postilaatikolla:) :)

  VastaaPoista
 8. Hyvää Uutta Vuotta 2009 Ystäväni!!!!

  VastaaPoista
 9. Hyvää Uutta Vuotta 2009 Ystäväni!!!!

  VastaaPoista
 10. Hyvää Uutta Vuotta 2009 Ystäväni!!!!

  VastaaPoista
 11. Eiköhän tuo Uuden vuoden tervehdys tullut selväksi:) Olen tehnyt ensimmäisen kortin tähän haasteeseen!! Olinko eka? :)? Kiitettävää aktiivisuutta ilmassa heti näin vuoden alussa!!

  VastaaPoista
 12. NO juu! Kyllä mä lähden mukaan tähän. Ensin ajattelin tosiaan tehdä kortit juurikin niistä leimasimista, joita en ole käyttänyt kertaakaan ja sitten lähden kokeilemaan, et josko sais tehtyä yhden ihan jokaisesta muustakin, joita olen jo käyttänyt aikaisemmin.
  Onhan noita kertynyt; leimasimia, joita vain katselee ja ihailee, mut ei vain osaa käyttää hyödyksi. Nyt siihen tulee muutos! Olkoon se ensimmäinen uuden vuoden lupaukseni!!
  Onnea kaikille haasteeseen!

  VastaaPoista
 13. Kyl kai määkin sitten;)

  VastaaPoista
 14. Hyvä haaste. Otan osaa, sillä noita käyttämättömiä leimaisimia löytyy minultakin.

  VastaaPoista
 15. Reilun 300 sadan leimasimen omistajana täytyy sanoa kyllä että häpeillen tunnustan tehneeni kortin vain ehkä puolella niistä... leimattuna on kyllä valmiina jo kuviakin, mutta jostain syystä tulee vain niillä lempparikuvilla aina tehtyä... puolustukseksi on kyllä todettava että lähemmäs 50 leimasinta on joko hankittu ihan nyt viimeisen kuukauden sisään ja/tai saatu joululahjaksi ja osa on sellaisia kiekuroita ja muita koristusleimasimia... Mutta ehdottomasti mukana siis!!! Mullahan onkin jo toinenkin haaste päällä eli ostolakko kunnes 100 korttia tai muuta projektia valmiina, joten tämä haaste tuo varmaan potkua tuohonkin projektiin :D :D :D

  VastaaPoista
 16. Lupaanpas minä yrittää tätäkin. Ensimmäiset on tehtynä.

  VastaaPoista
 17. Ehdottomasti mukana minäkin! Tosin tällaisilla aloittelijan varastolla tämä ei taida olla suurikaan homma:)

  VastaaPoista
 18. Mä lähden myös tähän mukaan!! Laskin eilen nuo isommat leimasimet ja taidan siirtää nuo harvemmin käytetyt lasten rasiaan niin ei tarvi omakseen niitä laskea, hih..

  VastaaPoista
 19. Kiito haasteesta, leimasimia ei ole monen monta, mutta niistäkin osa on kokeilematta!

  VastaaPoista
 20. Taidanpa ottaa myös osaa tähän haasteeseen. Itseltänikin löytyy paljon leimoja , joilla en ole vielä kertaakaan leimannut =)

  VastaaPoista
 21. Ja mä siis olen tässä hommassa myös mukana. Ja selittäisitkö tumpelolle miten saat nostettua vanhaa postausta ylemmäs???

  VastaaPoista
 22. Haaste otettu vastaan =) Varastoista löytyy aika monta leimasinta mistä en vielä ole kertaakaan korttia tehnyt ;)

  VastaaPoista
 23. Otan haasteen vastaan. Leimasimia ei ole vielä ihan hirveitä määriä, mutta eihän niistäkään kaikista ole korttia saanut aikaiseksi. Just tänään kyllä sain uuden setin postista, mutta onhan tässä melkein koko vuosi aikaa.

  VastaaPoista
 24. Voisin minäkin koittaa ottaa tämän haasteen vastaan.. Vaihdoissa saatuja leimakuvia on kauheat määrät ja usein tulee niistä kortteja tehtyä, mutta jos nyt ottaisi myös nuo omat leimat käyttöön... :)
  Onneksi minullakaan ei mitään ihan hirveitä määriä ole noita leimasimia vielä ehtinyt kertymään... Täytyy ne jonakin päivänä laskeskella..

  VastaaPoista
 25. Haaste otettu vastaan. Justiinsa viikolla tuli monta uutta leimasinta postissa.

  VastaaPoista
 26. Tulen mukaan tähän haasteeseen. En ole tehnyt myöskään kuin muutaman kortin leimasimillani. Näin niitä varmaan tulee käytettyä kun vastaa haasteeseen

  VastaaPoista
 27. Tähän on pakko ottaa osaa ;)
  Täytyy myöntää, että "korkkaamattomia" leimasimia kyllä löytyy ihan liikaa.

  VastaaPoista
 28. Hö, nythän mä vasta hokasin, että haaste oli heitetty jo viime vuoden tammikuussa. Vähän oon myöhässä XD

  VastaaPoista

Kiitos, kun kurkkasit jätit kommentin, niitähän on aina niin mukava lueskella.
Paas poiketen uudelleenkin =)

Kirsikka